Mega Fortune

Yachten er sildcard-symbol og fungerer på denne slot maskinen som joker. Dersom yachten gjør det mulig med flere gevinstlinjer, vil kun den linjen med høyest premie gå til utbetaling. Scatter-symbolet er sjampanjeflasken, denne multipliserer premiene dine. Dersom du har tre scatter-symboler på skjermen, kan du gå til en bonusrunde med gratisspill. Du kan velge ut ett av symbolene og så hvor mange gratisspill du kan motta med en multplikator fra 1 til 5. Du mottar ekstra gratisspill på multiplikatoren ved å få fram to scatter-symboler på video-slotmaskinen online i runden med gratisspinn.

Kort sammengrag av Mega Fortune slotmaskin

Antall vinnerkombinasjoner: 25
Bonusspill: gratisspinn, jackpot-spill
Jackpot: 3 progressive jackpotter
Grafikk: luksuspreget slotmaskin
Soundtrack: loungemusikk

Premier på jackpot-maskinen

Du får besøke jackpot slotspill-modus når du har fått tre symboler, fra venstre til høyre med et vinnerhjul på en aktiv gevinstvinstlinje. I dette bonusspillet kan du spille for ett av tre jackpot-spill og for pengepremier. På slotmaskinen kan du satse 0, 01 € – 0, 50 € per linje. Dette video slot-spillet består av 25 gevinstlinjer, og du kan satse 1 til 4 mynter per gevinstlinje. Dette betyr at maksimumsinnsats per runde er 100 mynter. Du mottar premiene på en av gevinstlinjene, multiplisert med det antall mynter som ble satset på denne linja. For hver gevinstlinje vil kun den høysete premien utbetales. Selvsagt vil gevinstene fra en runde på forskjellige linjer legges sammen.

Mega Fortune

Progressiv Jackpot slotspill

Denne jackpot slotmaskinen har tre progressive jackpotter, noe som betyr at hver spiller bidrar til potten og kan øke den raskt. Denne slotmaskinen har en hurtig, stor og ‘mega’ jackpot. For å vinne en av disse må du få tilgang til jackpot-spillet. Du kommer deg til slot-spillet gjennom funksjonen “mega fortune jackpot-bonus” slotspill. Et hjul med premier vil dukke opp. Du trykker på spinnknappen for å få hjulene til å gå rundt. Når du stopper opp på en pil går du til neste sirkel med premier, eller du kommer til en pengepremie. Når det andre hjulet går rundt spiller du for en pengepremie eller for en større eller rask progressiv jackpot. Dersom du får en pil opp igjen, får du spille for en mega-jackpot. Spil jackpot slot Mega Fortune gratis nå i casino online. Finn ut hvorfor alle kritikkene av Mega Fortune er positive!