Mega Moolah

Mega Moolah er blitt et av de mest populære slotmaskinspillene takket være de imponerende jackpot-premiene. Dette slotmaskinspillet fra Microgaming har 5 hjul og 25 betalingslinjer. De 4 progressive jackpottene er definitivt toppen på kransekaka. Men det finnes også sjanse- og scatter-symboler som øker vinnersjansene. Som om ikke dette var nok, har Mega Moolah også en bonusrunde med gratisspinn.

Sammendrag av Mega Moolah slotmaskin

Gevinstlinjer: 25
Jackpot: Fire progressive jackpot-premier
Bonusspill: Deles ut tilfeldig
Velkomstbonus: $150

Scatter-symboler med fordeler

Apesymbolet er et scatter-symbol Tre eller flere aper gir deg bonusrunder med gratisspinn, og du blir tildelt så mye som 15 gratisspinn. Alle premier man vinner i de gratis bonusrundene, blir tredoblet. Nyt godt av 15 ekstra gratisspinn etter at du har fått tre eller flere scatter-symboler i løpet av bonusrunden.

Sjenerøse sjansesymboler

Løven fungerer som sjansesymbolet, og kan byttes ut med et hvilket som helst annet symbol for å gi vinnerkombinasjoner. Sjansesymbolet kan ikke byttes mot scatter-symbolet. Det er flere grunner til å lete etter sjansesymboler – de vil multiplisere gevinsten din når de danner en vinnerkombinasjon.

Mega Moolah

Fire progressive jackpot-premier

Mega Moolahs jackpot-hjul dukker tilfeldig opp på en annen skjerm. Dette jackpot-hjulet har fire segmenter, der hver representerer en progressiv jackpot.

  • Det første segmentet gir deg muligheten til å vinne en mini-progressiv jackpot til en verdi av minst 50 kroner
  • Det andre segmentet har den lavere progressive- jackpot til en verdi av minst 500 kroner
  • Det tredje segmentet har den høyere progressive- jackpot til en verdi av minst 50 000 kroner
  • Mega-progressiv-jackpot finner man i fjerde segmentene, og denne starter fra fem millioner kroner.

Antallet mynter bestemmer hvilket segment du utløser.